Social media is absoluut belangrijk voor een bedrijf in deze tijd. Druk dat we zijn, naast onze eigen banen en de groothandel en dan ook nog alles goed willen doen… dat gaat niet.  Sinds kort is Myriam bij onze kudde aangeschoven en zij regelt alles rondom onze social media én je zult haar gezicht wellicht ook zien als gastvrouw tijdens beurzen of regiodagen.

Vrolijke uitstraling en andere kijk op zaken

Het gevaar van alles zelf willen doen vanuit je eigen blikveld kan ertoe leiden dat je op de automatische piloot gaat werken, en dat is niet handig wanneer je je juist anders dan de rest wil zijn. Met een frisse blik en sprankelende persoonlijkheid is Myriam vanaf nu het nieuwste lid van onze MediLana kudde! Zij is een heuse social media guru en we stellen haar graag aan jullie voor, of eigenlijk nog beter dat doet ze zelf! Maak kennis met Myriam en laat haar via onze socials weten wat je van haar stijl vindt!

Myriam’s reis van Revalidatiecoach tot Social Media Guru voor MediLana

Als 37-jarige moeder van een energieke driejarige en gelukkig getrouwd, neem ik je graag mee op mijn avontuurlijke reis door het leven. Mijn naam is Myriam en voorheen gaf ik sportlessen als coach bij een fysiotherapeut, waar ik mensen ondersteunde in hun revalidatieproces. Tijdens deze periode kwam ik vaak in aanraking met wol als antidruk middel bij het gebruik van braces en vergelijkbare hulpmiddelen.

Mijn pad kruiste met MediLana toen ik zelf last kreeg van een pijnlijke plek aan mijn voet en ontdekte dat mijn huid niet goed reageerde op wol met veel lanoline. Het zoeken naar een product met een laag lanolinegehalte leidde me naar Cindy van MediLana. Met een stijve grote teen (hallux rigidus) waren sommige schoenen voor mij simpelweg ondraaglijk geworden. Gelukkig bood een flinke dosis wol tussen mijn favoriete schoentjes de verlichting waar ik naar verlangde.

Dankzij mijn vaardigheden in social media management vanuit eerdere functies en mijn ervaring als influencer, werd ik betrokken bij het opfrissen van de social media van MediLana. Naast het runnen van de socials, vervul ik ook de rol van Office Manager in een bruisend gebouw vol bedrijvigheid. Hoewel mijn huidige baan een interessante mix van taken biedt, gaat mijn hart stiekem sneller kloppen van creatieve uitdagingen.

Dromen worden werkelijkheid

Mijn droom is om dit werk nog lange tijd voort te zetten, waarbij ik sprankelende content wil blijven creëren en natuurlijk de beste verkooppunten voor MediLana wil ontdekken. Voor mij zijn het contact met mensen en creatief bezig zijn essentiële elementen in mijn werk.

Een grappig feitje over mij… wanneer ik content creëer, ben ik helemaal in the zone met mijn kneuterige liefdesliedjes op de achtergrond. Het lijkt wel alsof ik super geconcentreerd raak door deze zoetsappige deuntjes!

Kortom, mijn reis van sportcoach naar social media guru en Office Manager is een boeiende ontdekkingsreis vol uitdagingen en voldoening. Met MediLana aan mijn zijde, voel ik me gesteund in mijn streven naar comfort en welzijn, zowel voor mezelf als voor anderen. En wie weet wat de toekomst nog meer in petto heeft voor dit dynamische avontuur!

Winkelwagen Overzicht0
Winkelwagen is leeg !
Doorgaan met winkelen
0